Pelimatka Atalaya Parkiin Esteponaan, Espanjaan 22.-30.03.2009

    Matkaseurue: 31 pelaajaa pääosin Ruukkigolfista
    Matkareitti: lento Helsinki - Málaga, vuokra-autot Málaga - Estepona - Málaga, lento Málaga - Helsinki
    Pelatut kentät: Atalaya Golf Old Course (3 kierrosta) ja Atalaya Golf New Course (3 kierrosta)

26.11.2008 tuli Markus Dahlgrenilta sähköpostia, jossa kerrottiin Ruukkigolfin järjestävän perinteisen golfmatkan tällä kertaa Atalaya Park-golfhotelliin Esteponaan Espanjaan. Hotellilla on kaksi 18-reikäistä kenttää, joihin on varattu 6 peliä. Ilmoittauduimme mukaan välittömästi. Matkan järjestäjänä oli AK-Matkat. Pelasimme Malinin Tapsan kanssa Business Golf-kisassa n. 10 vuotta sitten yhtiön perustajan Antero Kontolan ja hänen poikansa Harrin kanssa. Harri oli nyt järjestämässä tätä matkaa. Ruukin puolelta vetäjänä toimi seuramme uusi pro Markus Dahlgren. Mukaan kutsuttiin entisillä reissuilla mukana olleita. Kaikkiaan meitä oli mukana 31 pelaajaa, joista Hasse Dahlgren oli mennyt etukäteen omalla autolla ja Dennis Dahlgren jäi Ruukin junnuleiriltä sinne. Lisäksi Thomas Ekroth ja Maria Weurlander menivät muutama päivä etukäteen pelailemaan. Minä lupauduin perillä yhdeksi autokuskiksi ja kyytiin tulivat Kirsi Kankaanranta, Kalevi Ripatti ja Päivi. Lennot olivat Air Finlandilta.

Kaikki pelit pelattiin hotellin omilla kentillä Atalaya Golf Old Course ja Atalaya Golf New Course. Molemmilla pelattiin 3 kierrosta vuoropäivin. Vanha kenttä on oikein mukava reilu ja tilava normaalimittainen kenttä. Uusi kenttä on ahtaammalle rakennettu mäkinen kenttä, jossa on hieman outoja väyliä, osa todella lyhyitä. Yhtään par4-väylää ei ole keltaisilta yli 300 metriä. Lisäksi yksi par-5 on vieressä olevien talojen vuoksi lyhennetty hyvin lyhyeksi par-4:ksi, joka lisäksi pelataan alamäkeen. Kortissa se oli vielä par 5. Mukava kenttä sekin kuitenkin on ja väylät mielenkiintoisia, mutta osa melko kapeita. Pelaajia oli melko paljon.

Tämän matkakertomuksen yhteydessä on paljon kuvia. Jos haluat nähdä kuvan suurempana, klikkaa pikkukuvaa!

Sunnuntai 22.03.09. 11.40 lähdettiin Päivin kanssa omalla autolla kohti lentokenttää. Ripatin Kalevi haettiin Friisilästä ja n. 12.20 oltiin Seutulassa. Kalevi ja Päivi jäivät matkatavaroiden kanssa odottelemaan, kun vein auton parkkitaloon P5, joka on aika lähellä. Paikka löytyi katolta, koska alue oli melkein täynnä. Jonoa Air Finlandin lähtöselvitykseen oli jonkin verran, mutta heti kun päästiin jonoon, se kasvoi nopeasti. Heti peräämme tuli jo muutakin Ruukkigolfin porukkaa. Lähtöselvitys sujui melko mukavasti ja golfbägistä maksettiin tiskillä 50 € edestakaisesta matkasta. Baarissa odoteltiin sitten koneen lähtöä ja Boeing 757 lähti 15.05 vartin verran myöhässä. Lennolla tarjottiin ruoka, mutta juomat piti maksaa. Olut maksoi 2.50 €, vesi 2 €, konjakki 4 €, viini 3.5 €. Reilun 4 tunnin lento sujui mukavasti ja Málagaan laskeuduttiin 18.35 paikallista aikaa. Me kuskit lähdettiin heti hakemaan autoja alakerrasta Goldcar-vuokraamosta. Meille oli varattu tilavat Citroen Berlingot, joihin hitaasti tulleet matkatavarat saatiin mahtumaan mukavasti. Kirsi, Kalevi ja Päivi olivat lisäkseni meidän autossa. Sää Málagassa oli selkeä ja lämpötila hieman vajaat 20 astetta.

Reilu tunti koneen laskeutumisesta lähdettiin sitten ajelemaan kohti Atalaya Parkia. Me päätimme mennä rantatietä pitkin Torremolinoksen, Fuengirolan ja Calahondan kautta. Hieman ennen Marbellaa jouduimme vahingossa maksulliselle moottoritielle, josta poistuttuamme jouduimme Puerto Banuksen keskustaan. Sieltä yksi taksi opasti meidät ystävällisesti Atalaya Park-golfhotellille, jossa oltiin 21.10. Huoneet saatiin nopeasti ja tavarat vietiin huoneisiin. Välittömästi mentiin syömään, jossa suurin osa 31 hengen ryhmäämme jo olikin. Ryhmämme vetäjä Ruukin uusi pro Markus Dahlgren oli laittanut aulaan listan, johon laitettiin seuraavan päivän ryhmät lähtöaikojen kohdalle. Pianobaarissa käytiin vielä ottamassa yhdet GT:t ja sitten mentiin huoneisiin purkamaan tavarat.

Atalaya Park on suuri golfhotelli, johon kuuluu 3-kerroksinen vanha osa ja uudempi 7-kerroksinen suuri hotelli, jotka on yhdistetty pitkällä käytävällä. Uima-altaita on useampi ja pihalla on myös golfin harjoitusalue.

Helsinki 22.03.2009.

Jonoa on muodostunut Air Finlandin selvitykseen. Päivi keskustelee Anneli Saaren kanssa, Antero ja Kalevi seuraavat tilannetta.

Ilse, Mona, Päivi, Kalevi ja Antero odottelemassa kaikessa rauhassa koneeseen pääsyä. Melko hiljaista oli lentoasemalla.

Ilse ja Mona taittamassa matkaa Air Finlandin Boeing 757:ssä. Ryhmämme vetäjä Markus Dahlgren katselee takana.

Maanantai 23.03.09. Aamu valkeni selkeänä ja yön alin lämpötila oli ollut 13.2 astetta. Aurinko paistoi ja 9.30 oli lämmintä jo 15.5 astetta. 8.00 käytiin runsaalla aamiaisella ja sen jälkeen käveltiin lenkki rannan kautta hotellin ympäri. 11.15 lähti hotellin edestä bussi, joka vei 7 kertaa päivässä porukkaa Atalaya Golfin klubille. Nyt ensimmäisellä kertaa käytettiin bussia, että opitaan reitti kentälle. Siellä ostettiin kärrykahva, joka maksoi 3.90 €. Golfauton hinta oli 30 € ja greenfee 35 € hotellimme asukkaille. Markus oli kuitenkin hoitanut greenfeet, joten niistä ei tarvinnut huolehtia. Klubin vieressä on muutama puttigriini ja pieni lähipelialue, jossa otettiin tuntumaa. Range on 1.5 km:n päässä, joten sinne ei nyt menty. Osa porukkaa kuitenkin ajoi sinne autolla harjoittelemaan. Parkkipaikkoja klubilla on niukasti. Aika kului nopeasti klubimiljööstä nautiskellessa. Sää oli melko tuulinen, mutta lämpötila nousi nopeasti yli 20 asteeseen.

Lähtömme olivat vasta 12.15:n jälkeen ja tänään pelattiin Atalaya Golfin Old Course, jonka 1. ja 10. tii ovat klubin lähellä. Nyt pelattiin autokuntamme porukalla eli Kirsin, Päivin ja Kalevin kanssa. Old Course on miellyttävä hyväkuntoinen ja täysimittainen golfkenttä. Tilaa on mukavasti ja vesiesteitäkin sopivasti. Griinit olivat mukavan nopeat. Peli kesti melkein 5 tuntia eikä mennyt kovin hyvin, mutta kierros oli ihan kiva. 18.10 lähti bussi takaisin hotellille, joten paljon ei jäänyt aikaa klubilla notkumiseen.

Atalaya Park - Atalaya Golf Old Course 23.03.2009.

Atalaya Park on todellinen golfhotelli, mutta ainakin saksalaisia tenniksen pelaajia oli majoittuneena paljon. Hotellilla on myös tenniskenttiä.

Näkymä parvekkeeltamme länteen päin. Ranta on täyteen rakennettu Málagasta länteen päin aina Gibraltarin ohi.

Kirsi ja Päivi nauttivat auringonpaisteessa Atalayan rannalla. Uimarannaksi se ei ole kovin hyvä; kiviä on paljon.

Old Coursen ykköstii on aivan klubin edessä. Kentän suurimmat korkeuserot ovat klubin tuntumassa.

Ykkösväylä on heti lyhyt alamäkeen pelattava par 4, jossa pitkälyöntinen pääsee helposti griinin tasalle.

Ensimmäistä ja viimeistä väylää lukuunottamatta vanha kenttä on melko tasainen 5. väylän tapaan.

Päivi ja Kirsi pelaamassa 5. väylää. Takana näkyy New Coursen 1. griini ja pari muuta väylää.

Kalevi avaamassa 6. väylällä, joka on melko lyhyt par 4. Puut tekevät avauksen melko kapeaksi.

Kenttiä on vieri vieressä. Taustalla näkyy mäkinen El Paraison hotelli ja golfkentän pari väylää.

12. väylä on melko pitkä par 3, jossa vesieste ja bunkkerit laittavat yrittämään parastaan.

13. väylän avaus tehdään myös veden yli. Vasemmalla puolella on range ja takana loma-asutusta.

Vanhan kentän viimeinen väylä on hieman keinotekoinen lyhyt par 4 ylämäkeen klubin eteen.

Hotellilla mentiin suihkun jälkeen syömään ja sitten pianobaariin, jossa talon ohjelmassa oli puttikisa. Sen voitti Thomas yhdessä toisen kaverin kanssa. Thomas hoiteli myös skinejä koko viikon. Tällä kertaa skinit vei Ripatin Kalevi, Ilse ja Heidi.

Koko päivä oli aurinkoinen ja maksimi lämpötila parvekkeella oli 21.2 astetta. Ilta-aurinko paistoi parvekkeellemme ja siitä näkyi Afrikan puolelle; Ceutan vieressä olevat vuoret näkyivät ajoittain. Gibraltar jäi viereisen kerrostalon taakse, mutta ne näkyivät hyvin naapurihuoneisiin.

Atalaya Park 23.03.2009.

Puttikilpailu pianobaarissa on alkamassa ja ruukkilaiset seuraavat tarkkana.

Thomas tarttuu putteriin ja valmistautuu puttaamaan tämän doglegin näyttämöllä.

Thomaksen toinen putti meni reikään päälle laitetusta rekvisiitasta huolimatta.

Kirsi pääsi myös finaaliin tässä kolmereikäisessä puttikilpailussa. Laura valvoo taustalla.

Jan Björklund täydensi ruukkilaisten menestystä finaalissa. Rekvisiitta oli näyttävä.

Thomas selvisi voittjaksi toisen kaverin kanssa ja on tässä saamassa palkintonsa.

Tiistai 24.03.09. Aamulla oli jonkin verran pilviä taivaalla. Alin lämpötila oli 13.1 astetta. Kalevin huoneesta näkyi Gibraltar hyvin ja meidän parvekkeelta näkyi vuoret Afrikan puolelta. Aamiaisen jälkeen 9.00 lähdettiin klubille omalla autolla. Päivi ja Kirsi ottivat golfauton, joka maksoi 30 €. Kalevin kanssa ajettiin rangelle. Sitten vein auton takaisin klubille, josta löysin parkkipaikankin. Otin kärryn, laitoin bägin siihen ja lähdin kävellen rangelle takaisin. Aikaa meni n. 15 minuuttia. Tänään pelattiin New Course, jonka 1. tii on melko lähellä rangea. Siellä oli passissa kenttää kiertävä baarikärry, jota ajeli hyvin ystävällinen saksalaisneito Jenny.

Atalaya Park 24.03.2009.

Ryhmämme nautti aamiaista samoin kuin päivällistäkin kolmessa suuressa pyöreässä pöydässä.

Ilma niin selkeä, että Kalevin huoneen parvekkeelta näkyi Gibraltar selkeästi palmun vierestä.

Ja omalta parvekkeelta näkyi Afrikan puolella Ceutan vieressä sijaitsevat vuoret.

Ryhmämme kuului tänään lisäkseni Dennis, Pete ja Hannu, joten mukava kierros oli tiedossa. Startti oli 11.00 ja peli sujui selkeästi edellispäivää paremmin. Heti 2. väylällä tein reissun ensimmäisen birkun ja sillä veinkin skinissä kaksi ensimmäistä reikää. Kenttä on hyvin mäkinen, mutta vesiesteitä on vain muutamalla alkupään väylällä ja sitten viimeisellä on poikittainen oja griinin edessä. Par 4-väylät ovat kaikki alle 300 metriä, joten pitkiä lyöntejä tuli yritettyä paljon. Tulostakin tuli, sillä tein vielä kaksi muutakin birkkua ja ryhmämme yhteinen birkkusaalis oli 8. Valitettavasti niitä tehtiin samoille väylille. Pisin väylä on viimeinen, jolla pituutta on 536 metriä. Siihenkin sain tehtyä parin. Kierros kesti vain 4 tuntia 5 minuuttia. Dennis pelasi 3 yli parin eli 74. 17. väylä on kortissa par 5, mutta sitä on lyhennetty radikaalisti, joten se on laskettava par 4:ksi.

Paluumatkalla käytiin Repsolin huoltoasemalla kaupassa juomia ostamassa. Päivä oli vähätuulinen ja muutama pisara tuli vettäkin, mutta keli oli kyllä oikein hyvä. Maksimi lämpötila oli 22.5 astetta.

Päivällisen jälkeen istuttiin taas pianobaarissa, jossa Thomas jakoi skinirahat. Beatrice vei nyt suurimman potin ja Hasse muutaman reiän 17. väylän birkulla. Kirsi kävi vielä illalla kylässä ja nukkumaan mentiin ajoissa.

Atalaya Golf New Course 24.03.2009.

Osa ryhmästämme harjoitteli innokkaasti rangella osittain Markuksen neuvoja saaden.

Kentän mukavin työntekijä saksalainen Jenny työpisteessään baarivaunulla.

Uuden kentän mäkisyys näkyy hieman tässä 3. griinin vierestä otetussa kuvassa.

Dennis avaamassa lyhyehköllä par 3:lla, joka on 4. väylä. Takana näkyvät 12. ja 8. väylät.

6. väylä on ylämäkeen pelattava par 5, jossa oikealla olevat talot olivat monta kertaa tulituksen kohteena.

Tässä näkyy monta uuden kentän väylää ja myös kentän luonne eli mäkisyys ja taustalla Välimeri.

7. väylä on par 4, vaikka on jyrkkä alamäki ja mittaa vain 232 metriä. Draiveria ei tässä tarvittu.

Täältä näkyi hyvin naapurikenttä El Paraiso, joka näytti myös melko mäkiseltä.

12. väylä on par 3, jonka griini on 4. griinin vieressä - reipas alamäki tässäkin.

Uuden kentän 15. väylä, vanhan kentän väyliä ja taustalla El Paraiso.

Atalaya Golfin klubilla on panostettu melkoisesti kukkaistutuksiin.

Klubin terassi on pieni ja tuttujakin näkyi olevan - Pekka Vennamo.

Keskiviikko 25.03.09. Päivä valkeni taas selkeänä. Alin lämpötila oli 16.7 astetta. Pelaamaan lähdettiin taas omalla autolla. Parkkipaikkaa ei klubilta kuitenkaan löytynyt, joten avaimet jätettiin kaverille, joka päivysti parkkipaikalla. Hän hoiteli sitten päivän mittaan auton vapautuvalle tyhjälle paikalle. Kierroksen jälkeen saatiin avaimet joko pojalta tai korista baaritiskiltä. Hyvää palvelua!

Nyt oli pelivuorossa taas Old Course. Peliseurana olivat Hannu, Thomas ja Martin. Kenttä kierrettiin 4 tunnissa ja kaikilla oli ongelmia lähipelin kanssa. Minulta katosi pallo kahden avauksen jälkeen, joten ne reiät jäivät kesken. Onneksi tämä ei ole niin vakavaa. Keli oli hyvä, tuuli kohtalainen. Päivän ylin lämpötila oli 22.7 astetta.

Atalaya Golf Old Course 25.03.2009.

Klubitalo on kentältä päin katsottuna tyylikäs kauniine piha-alueineen.

Gretel, Holger, Päivi, Jan, Kirsi ja Mia odottelevat vuoroaan ykköstiillä.

Hannu, Thomas ja Martin seuraavat Thomaksen pallon kulkua 4. reiällä.

Hannu valmistautuu draiviinsa 8. väylällä, joka on 447-metrinen par 5.

16. väylä on lyhyt par 3 aivan tien vieressä eikä sen vuoksi ole helppo.

Punapaitoja klubin terassilla. Takana näkyy ahdas parkkialue.

Pertti, Rauno, Markus ja Kalevi ovat saapuneet 18. griinille.

Ladyporukka kipuaa 18. väylän rinnettä kohti kierroksen loppua.

Teija, Kirsi ja Päivi seuraavat Heidin puttaamista.

Päivällisen jälkeen mentiin taas pianobaariin jakamaan skinit. Markus ja Ilse keräsivät nyt suurimmat potit. 21.30 alkoi kabaree, jossa yhdessä numerossa oli 4 asiakasta konekirjoittajana. Yksi niistä oli meidän Martin. Nauraa sai todella ja kuvat kertovat puolestaan.

Katso video Martin lavalla! (24.9 Mb)

Atalaya Park 25.03.2009.

Kirsi ja Päivi ovat saaneet komeiden coctailien lisäksi tarjoilijan kuvaan.

Jan, Pate, Teija, Mia, Thomas, Lasse ja Hannu odottelevat skinien tuloksia.

Hotellin henkilökunnan kabareessa jalat nousivat koreasti.

Konekirjoittajat illan kabareessa, toisena oikealta Martin Suomesta.

Martin on saanut komeat rinta-varustukset konekirjoittajan rooliin.

Martin iloitsee riisuttuine varustuksineen Kalevin kanssa.

Torstai 26.03.09. Aamu oli jälleen selkeä ja yö oli edellistä kylmempi, alimmillaan 13.1 astetta. 10.00 lähdettiin kentälle ja nyt parkkipaikkakin löytyi helposti. Vuorossa oli taas New Course. Ryhmääni kuuluivat Rauno Vihriälä, Pertti Lehtinen, Markus Dahlgren ja minä. Pertti ja Rauno ottivat auton ja Markuskin halusi, joten minäkin olin tänään auton kanssa liikkeellä. Ajelin sillä rangelle, jossa lyötiin muutamia palloja ja puttailin suurella harjoitusgriinillä. Sitten lähdettiinkin Päivin ja Kirsin perään kentälle. Oma peli ei taaskaan sujunut kovin hyvin, mutta Markus teki 4 birkkua ja vei niillä skininssä 14 reikää. Dennis otti yhden reiän ja kolme jäi jakoon.

Päivällisen jälkeen istuttiin totuttuun tapaan tovi skinien jaossa pianobaarissa. Päivä oli vähätuulinen ja aurinkoinen, kuinkas muuten. Tänä reissun lämpimimpänä päivänä mittari näytti enimmillään 23.6 astetta.

Atalaya Park - Atalaya Golf New Course 26.03.2009.

Liukuportailla pääsi hotellin korkeamman osan 1. kerrokseen.

Vesi oli vielä viileätä hotellin pyöreässä uima-altaassa.

Pientä puttailua rangen puttigriinillä ennen kierroksen alkua.

Melkein koko porukka oli koolla, kun New Coursen ykköstiiltä lähdettiin matkaan.

Kuva 4. griiniltä kohti tiipaikkaa, 3. griiniä ja suurta huvilaa heti sen takana.

Ylämäkeen nouseva 6. väylä par 5 ja valtavat huvilat kuvattuna 7. tiiltä.

Vanhan kentän 12. griini ja uuden kentän 14. griini ovat lähekkäin.

11. griinin vieressä on myös korkea aita ja suuri huvila.

Tällä kertaa klubilla näytti olevan tilaa eikä edessä ollut autoja.

Perjantai 27.03.09. Aamu oli puolipilvinen ja vuoret Afrikan puolella näkyivät. Alin lämpötila oli 15.0 astetta. Aamiaisen jälkeen lähdettiin ajelulle. Ensin mentiin Guadalmina Norten ja Atalaya Golfin välistä Benahavisin tietä eteenpäin. Heti moottoritien jälkeen oikealla puolella oli uusi 9-reikäinen El Higueral Golf Club. Sitten käännyttiin kohti Monte Mayoria ja ajettiin Gran Flamingo Golf Clubin kentän ja Club Marbella Golf Resortin ohi. Ennen Monte Mayoria oli portti, josta päästiin läpi ja katseltiin korkealta mäeltä Monte Mayorin hyvin mäkistä kenttää. Sitten ajettiin mutkaista tietä takaisin ja mentiin Benahavisin kylään. Sen läpi ajettuamme käännyimme takaisin kohti Atalaya Golfia.

Benahavis 27.03.2009.

Heti moottoritien pohjoispuolella on uusi 9-reikäinen El Higueral Golf.

Kenttä näytti hienolta ja vesiesteitäkin näkyi olevan.

Melko hiljaista näytti kentällä olevan, vaikka asuntoja riittää.

Monte Mayorin tien varressa näkyi mäkisessä maastossa myös uusi Gran Flamingo Golf Club.

Tämä näytti selkeältä autokentältä. Siistin oloinen kenttä, joka kuuluu Flamingo-ryppääseen.

Kivan näköinen on kenttä ja näillä väylillä näkyy vesikin tulevan mukaan peliin.

Kenttiä tunnutaan rakennettavan edelleen kiivasta tahtia Aurinkorannikolle vieri viereen.

Monte Mayorin klubitalo ja 1. väylä näkyvät lammen takana kentän alimmalla kohtaa.

Benahavis on pieni idyllinen espanjalaiskylä vuorten rinteellä. Aikaa pitäisi varata kunnon tutustumiseen.

Old Coursella oli lähdöt 12.22 alkaen ja nyt oli vuorossa kilpailu. Pelasin Ilsen, Heidin ja Thomaksen kanssa. Thomas ja Ilse tekivät kierroksella birkut ja minullakin peli sujui kohtuullisen hyvin. Päivä oli aurinkoinen ja komea ja Heidi pelasikin hihattomassa asussa eikä kukaan tullut siitä huomauttamaan. Aamupäivällä ja pelin jälkeen satoi hiukan. Päivän ylin lämpötila oli 22.5 astetta. Heti pelin jälkeen heitin Päivin hotellille pedikyyrin käsittelyyn ja palasin klubille, jonne matkaa hotellilta on 2.7 km.

Atalaya Golf Old Course 27.03.2009.

Ilse, Heidi ja Thomas 2. griinillä, jossa Heidi tekee 2. perättäisen parinsa.

Siitä se lähtee ja menee varmasti reikään. Ilse ihailee vieressä.

Heidi avaa komean kukkivan pensaan vieressä. Kesä on alkamassa.

Thomas ja pallot ovat komeasti 8. griinillä.

Heidin pallo on saatettu matkaan 9. tiillä.

Heidi ja Ilse avaamassa 13. väylän tiikannaksella.

Päivällisen jälkeen kokoonnuttiin yhteen kabinettiin, jossa Markus jakoi kisan palkinnot. Sen voitti Martin 38 pisteellä ja hän teki kisassa elämänsä ensimmäisen birkunkin. Toiseksi tuli Ilse 34 pisteellä. Rauno oli kolmas ja 10 parasta palkittiin. Itse olin 9. sijalla 28 pisteellä. Skinien käsittelyn jälkeen mentiin pianobaariin, jossa oli flamenco-show.

Katso video Flamenco! (21.1 Mb)

Atalaya Park - Atalaya Golf Old Course 27.03.2009.

Hasse, Ilse ja Päivi mietteliäinä päivällisen jälkeen. Toisessa pöydässä näyttää juttua riittävän.

Ryhmämme kokoontui yhteen kabinettiin palkintojen jakoon. Ilmeet ovat vielä jännityneitä.

Ilsellä meni hyvin ja hymy on herkässä. Toinen menestynyt kuvailee ahkerasti.

Matkan organisaattori Markus valmistautuu jakamaan päivän kisan palkintoja.

Kahdelle parhaalle on selvinnyt, kuka on voittaja. Ilse menee halaamaan voittajaa.

Markus ojentaa palkinnot iloiselle Martinille, joka ainoana pelasi alle tasoituksensa.

Etualalla istuvat Lars-Erik ja Anne-Maj olivat myös innolla mukana.

Flamenco Show illalla pianobaarissa oli ammattilaisten esitys.

Neljä tanssijaa esiintyi vajaan tunnin. Yhdessä numerossa oli yleisöä mukana.

Lauantai 28.03.09. Herättiin 7.17 ja ulkona oli vielä täysin pimeää. Alin lämpötila oli 15.5 astetta ja sää oli pilvinen. Aamulla oli hieman satanut, mutta 7.30 kuitenkin näkyi jo sinistä taivasta.

Kentälle mentiin omalla autolla ja parkkipaikkoja oli vielä runsaasti vapaana. Pelivuorossa oli New Course ja lähtöajat 8.52 alkaen. Nyt pelasin Hassen, Denniksen ja Paten kanssa. Patella ja Hassella oli auto, mutta Denniksen kanssa käveltiin. Ryhmämme sai aikaan 8 birkkua, joista Dennis teki 4 ja minä 2. Keli oli oikein hyvä eikä vettä satanut, mutta tuuli oli melko kova. Yli puolet oli kierroksesta jo pelattu, kun Jennyn kioskiauto tuli kohdallemme. Jaksoimme sitten hyvin pelata loppuun. Klubilla odotellessamme satoi hiukan, mutta sekin loppui nopeasti.

Atalaya Golf New Course 28.03.2009.

Vanhan kentän ykköstiin vieressä on puttigriinin lisäksi kioski ja pöytiä.

Päivi, Kirsi, Hannele ja Ilse lähdössä reissun viimeiselle kierrokselle.

Pate puttaa 4. griinillä ja takaa tuleva ryhmä on 3. griinillä.

Dennis avaa raudalla 5. väylällä par 4, jolla on mittaa 250 metriä.

Joutuu se tekijäkin välillä vaikeuksiin. Denniksen lyönti otti puihin.

Hannu, Teija, Kalevi ja Berndt ovat puttailemassa 5. griinillä.

Hasse joutui ongelmiin 10. griinin vierellä, josta näkyi hyvin Gibraltar.

Dennis valmistautuu 12. tiillä lyömään pallon griinille alas 179 metrin päähän.

Reissun viimeiset puttaukset ovat käsillä 18. griinillä.

Hotellille saapuessamme Kirsi sai ilouutisen uudesta työpaikasta. Sitä juhlittiin Kirsin huoneessa Kalevin, Päivin, Mirkun ja Markuksen kanssa. Sitten otettiin pienet levot ja osa porukkaa lähti syömään Puerto Banukseen. Me syötiin hotellilla ja pianobaarissa jäi skinien jako pitämättä, koska porukkaa puuttui paljon. Taikurishow alkoi 21.30 ja siinä olivat avustajana mm. Mia, Beatrice ja Mirkku. Heiltä taikuri onnistui pihistämään kellot. Päivän ylin lämpötila oli 21.9 astetta.

Katso video Mia lavalla! (9.1 Mb)

Katso video Pikkutyttö lavalla! (44.4 Mb)

Katso video Mirkku lavalla! (30.6 Mb)

Atalaya Park 28.03.2009.

Iltapäivällä oli kertynyt jonkin verran pilviä taivaalle, mutta aurinko paistoi.

Uudesta työpaikasta onnellinen Kirsi juhlimassa Kalevin kanssa.

Mia pääsi esittelemään temppuja taikurin kanssa - ei oikein onnistunut.

Beatrice pääsi avustajaksi yhteen temppuun, jossa tarvittiin silinteriä.

Oli siellä muitakin avustajia kuin ruukkilaisia, tässä yksi.

Mirkku taas pääsi osallistumaan ilmapallotemppuun.

Sunnuntai 29.03.09. Kellot siirrettiin kesäaikaan eli tunnilla eteenpäin. Aamu oli puolipilvinen ja viileä. Alin lämpötila oli 13.0 astetta. Aika meni pakkaillessa ja aamiaisella käytiin melko myöhään. Edellisen päivän skinit käytiin läpi pianobaarin terassilla, kun tavarat oli saatua pakattua autoihin ja huoneet luovutettua. Mirkku oli tällä kertaa kovin skinihai. Hasse ja minä saatiin kumpikin 4 reikää.

Sitten lähdettiinkin ajelemaan kaikessa rauhassa kohti Málagaa. Me ajettiin koko matka rantatietä. Calahondassa tehtiin pieni lenkki ja Fuengirolassa pysähdyttiin kävelemään. Samalla käytiin syömässä rantakadulla Charlie´s Restaurantessa. Sitten jatkettiin matkaa Torremolinoksen kautta lentokentälle. Auton jättäminen oli yksinkertainen operaatio, mutta siitä ole melkoinen kävely lähtöhalliin. Sinne alkoi pikkuhiljaa kertyä muitakin porukastamme. Lähtötiski avattiin pari tuntia ennen koneen lähtöä ja jonoa oli kertynyt jo melkoisesti. Kone oli jonkin verran myöhässä ja kentällä ehdittiin vielä ottaa oluet ja sämpylät kahvin kanssa. Air Finlandin kone Boeing 757 lähti sitten 50 minuuttia myöhässä 20.20.

Lähtöpäivän sää Aurinkorannikolla oli selkeä ja lämpötila 21.0 astetta.

Atalaya Park - Málaga 29.03.2009.

Atalaya Park-golfhotelli jää taakse ja matka kohti kotia alkaa.

Pianobaarin terassilta ihailtiin vielä maisemaa ja sään selkeyttä.

Skinit oli vielä jakamatta, mutta Thomas ja Mia ovat valmiina.

Kalevikin pääsi ylös autosta Fuengirolan rantakadulla.

Fuengirolassa on monta kilometriä pitkä hiekkaranta.

Tässä Charlie´s Restaurantessa käytiin syömässä.

Fuengirolan ranta on rakennettu täyteen hotelleja ja asuinrakennuksia.

Kalevi hautautui matkatavaroidemme taakse lentoasemalla.

Pitkässä jonossa oli aikaa keskustella matkakumppaneiden kanssa.

Maanantai 30.03.09. Koneessa edessämme istui 2-vuotias puhelias Konsta-poika, joka piti show'ta kanssamme puolet lentoajasta. Helsinkiin laskeuduttiin hyvin sujuneen lennon jälkeen 01.30 noin 30 minuuttia myöhässä. Lämpötila oli 0 astetta ja sää selkeä. Minä lähdin heti hakemaan autoa parkista ja Päivi jäi Kalevin kanssa tavaroita ottamaan. Sainkin haettua auton nopeasti ja odottelin jonkin aikaa Päiviä ja Kalevia. Kankaanrannan Kari oli Kirsiä vastassa. Kentältä päästiin lähtemään n. 02.25 ja kotona oltiin 03.00.

Matka oli taas erittäin onnistunut. Säät suosivat koko ajan ja kaikkina päivinä oli yli 20 astetta lämmintä. Vettä ei satanut oikeastaan ollenkaan. Pelejä oli kuusi kierrosta ja porukka oli mukavaa. Pelit sujuivat jollain lailla, vaikkei mihinkään hurraa-huutoihin olekaan aihetta. Pääasia oli, että hauskuutta riitti. Skineissä menestyin melko hyvin ja paras puoli niissä oli, että yllätysvoittajia tuli runsaasti. Markukselle suuret kiitokset matkajärjestelyistä, joissa ei ollut moittimista! Toivottavasti perinnettä jatketaan ensi keväänä!

GOLFMATKASIVULLE KOTISIVULLE

[matkailu]

Päivitetty viimeksi
04.04.2009
Copyright © 2009-2015
Esa Hänninen
ejh@diccons.com