dx-golfia
Kotisivu Site Map Esittely Radiosivut Matkailusivut Golfsivut Ruukkigolf

Palautteen voit antaa
webmasterille.

DX-GOLF


GOLFIA PATTAYALLA GOLFIA CHIANG MAISSA
GOLFIA VIETNAMISSA
GOLFSIVU

DX-GOLFIN HISTORIA

DX-Golfin historia alkaa 1994, jolloin Håkan Sundmanin kanssa suunniteltiin golfaaville DX-kuuntelijoille omaa golf-kisaa. Kaveripiirisä jo löytyi monta tällaista henkilöä. Häkan hankki ikuisesti kiertävän kiertopalkinnon kilpailua varten ja ensimmäinen kilpailu päätettiin pitää Ruukkigolfin kentällä. Kilpailu on avoin entisille ja nykyisille DX-kuuntelijoille sekä heidän perheenjäsenilleen. Mukaan voidaan ottaa myös kutsuvieraita. Pokaali annetaan kuitenkin jokaisen kilpailun parhaalle DX-kuuntelijalle. Kilpailusta laitettiin ilmoitus DX-kuuntelija-lehteen.

Tiedossa on melko paljon kuuntelijoita, jotka pelaavat golfia, mutta eivä ole osallistuneet yhteenkään kilpailuun, ainakaan vielä. Tällaisia ovat mm. vanha konkari Ilkka Pitkänen, Markku Tiainen Imatralta (HCP alle 10), Kjell Ruth, Tapani Prusila ja Jarmo Salmi. Uusia löytyy koko ajan ja golfin pariin tulee koko ajan lisää ainakin entisiä dx-kuuntelijoita.


Lepaa Golf 07.08.2004

Vakiintuneeseen tapaan pelimuoto oli ruotsalainen lyöntipeli (reiän maksimitulos = par +5). Kilpailu pelattiin SDXL:n kesäkokouksen yhteydessä Hattulan Lepaalla. Hämeen Ammattikorkeakoulu on puutarha-alan oppilaitos ja sen yhteyteen on rakennettu 9-reikäinen par-35 golfkenttä. Se ei ollut kovin kummoisessa kunnossa, mutta sopi kuitenkin hyvin pelipaikaksi. Ilmoittautuneita oli tällä kertaa vain 7.

Kilpailun aikana sää oli erinomainen paitsi jos ei tykkää helteestä. Ongelmana oli edellä mennyt 10 3 hengen kilpailuryhmät, jotka pelasivat narukilpailua todella hitaasti. Niinpä meidänkin kilpailumme supistui 9-reikäiseksi, kun kierros kesti lyhyellä kentällä yli kolme tuntia. Aikaa ei ollut enää toiseen kierrokseen. Parhaan tuloksen pelasi Esa Hänninen, joka pelasi nettotuloksen 39 (par 35) ja vei pokaalin haltuunsa ensi kertaa.

Tulokset:
1. Esa Hänninen, RuG Espoo 39
2. Hannu Asikainen, RuG Espoo 40
3. Antti Seppälä, KGV Helsinki 40
4. Päivi Hänninen, RuG Espoo 43
5. Håkan Sundman, PG Helsinki 48
6. Seija Seppälä, RuG Helsinki 52
7. Jari Sinisalo, HGA Vaasa 54

Ruukkigolf 18.08.2001

Pelimuoto oli edelleen ruotsalainen lyöntipeli (reiän maksimitulos = par +5). Mukana oli 12 dx-kuuntelua harrastanutta pelaajaa ja heidän perheenjäsentään, joka on uusi ennätys.

Kilpailu pelattiin erinomaisissa olosuhteissa. Parhaan tuloksen pelasi vanhaan tapaan Seija Seppälä, joka pelasi jälleen nettotuloksen 72 (par 72). Pokaalin vei haltuunsa ensimmäistä kertaa kilpailussa mukana ollut Vesa Hurskainen tuloksella 75, jolla oli kokonaiskilpailussa toinen. Samaan tulokseen ylsi myös Pekka Räsänen.

Tuloksissa on mainittu vain kolme parasta. Heidän lisäkseen mukana olivat Anu ja Hannu Asikainen, Kaarina ja Håkan Sundman, Pirjo Räsänen, Reijo Pulkkinen, Erkki Peurala sekä Päivi ja Esa Hänninen.

dx-mestari 01

DX-golfin mestari 01 Vesa Hurskainen saa pokaalinsa Ruukissa RuG:n puheenjohtajalta Esa Hänniseltä.

Tulokset:
1. Seija Seppälä, RuG Vantaa 72
2. Vesa Hurskainen, RuG Helsinki 75
3. Pekka Räsänen, PGS Siilinjärvi 75

Kuvasatoa DX-golfista 2001

dx18

Vesa Hurskainen oli joutua veteen vielä viimeisellä griinillä.

dx-joukko

Kilpailun osanottajia virkistäytymässä Ruukin terassilla.

Seija

Seija Seppälä oli jo neljännen kerran paras DX-golfissa.

Ruukkigolf 14.10.2000

Pelimuoto oli ruotsalainen lyöntipeli (reiän maksimitulos = par +5). Ilmoittautuneita oli alunperi yli 10, mutta eri syistä osa joutui jäämään pois. Kilpailu saatiin kuitenkin aikaiseksi.

Kilpailu pelattiin komeassa ja lämpimässä syyssäässä. Parhaan tuloksen pelasi vanhaan tapaan Seija Seppälä, joka pelasi nettotuloksen 72 (par 72). Pokaalin vei haltuunsa toista kertaa kilpailussa mukana ollut Reijo Pulkkinen tuloksella 74, jolla oli kokonaiskilpailussa toinen. Samaan tulokseen ylsi myös Håkan Sundman.

dx-mestari 00

DX-golfin mestari 00 Reijo Pulkkinen saa pokaalinsa Ruukissa RuG:n puheenjohtajalta Esa Hänniseltä.

Tulokset:
1. Seija Seppälä, RuG Vantaa 72
2. Reijo Pulkkinen, SHG Helsinki 74
3. Håkan Sundman, PG Helsinki 74
4. Esa Hänninen, RuG Espoo 75
5. Erkki Peurala, RuG Helsinki 77
6. Antti Seppälä, KGV Vantaa 82
7. Pentti Kasurinen, VGC Vantaa kesk.

Messilän Golf 24.07.1999

Ennen kilpailua päätettiin, että kaikki pelaavat samassa sarjassa. Pelimuoto oli ruotsalainen lyöntipeli (reiän maksimitulos = par +5). Kilpailu pelattiin SDXL:n kesäkokouksen yhteydessä Lahdessa Messilän komealla kentällä. Ilmoittautuneista 11 pelaajasta kolme joutui jäämään eri syistä pois kisasta. He olivat Antti Seppälä (selkävaiva), Olli Räsänen (loukkaantui pesäpallo-ottelussa) ja Patrick Sundman (työeste).

Kilpailun aikana satoi hieman, mutta suurimman osan ajasta ilma oli hyvä. Ylivoimaisesti parhaan tuloksen pelasi Seija Seppälä, joka pelasi nettotuloksen 68 (par 73). Pokaalin vei haltuunsa ensi kertaa kilpailussa mukana ollut Pekka Räsänen tuloksella 73, jolla oli kokonaiskilpailussa toinen.

dx-mestari 99

DX-golfin mestari 99 Pekka Räsänen saa pokaalinsa Messilässä.

Tulokset:
1. Seija Seppälä, RuG Vantaa 68
2. Pekka Räsänen, PGS Siilinjärvi 73
3. Hannu Asikainen, RuG Espoo 77
4. Esa Hänninen, RuG Espoo 79
5. Reijo Pulkkinen, SHG Helsinki 81
6. Pirjo Räsänen, PGS Siilinjärvi 82
7. Päivi Hänninen, RuG Espoo 86
8. Håkan Sundman, PG Helsinki 87

Ruukkigolf 06.09.1997

Kilpailu pidettiin ruotsalaisena lyöntipelinä Ruukkigolfin kentällä Pohjan kunnassa läntisellä Uudellamaalla. Vanhaan malliin miehet ja naiset pelasivat omissa sarjoissaan - viimeistä kertaa. Mukana oli 7 pelaajaa. Parhaan tuloksen kilpailussa teki Seija Seppälä, jonka tulos oli hyvä 69. Miesten paras oli Hannu Asikainen, joka sai pitää kiertopalkinnon edelleen hallussaan tuloksella 73.

Tulokset:
Miesten sarja
1. Hannu Asikainen, RuG Espoo 73
2. Antti Seppälä, VGS Vantaa 74
3. Håkan Sundman, PG Helsinki 81
4. Esa Hänninen, RuG Espoo 82
5. Patrik Sundman, PG Helsinki 87
Naisten sarja
1. Seija Seppälä, RuG Vantaa 69
2. Päivi Hänninen, RuG Espoo 76

Ruukkigolf 29.09.1996

Kilpailu pidettiin pistebogey'na Ruukkigolfin kentällä Pohjan kunnassa läntisellä Uudellamaalla. Miehet ja naiset pelasivat edelleen omissa sarjoissaan. Mukana oli 7 pelaajaa. Parhaan tuloksen kilpailussa teki Hannu Asikainen , jonka tulos oli 32. Hannu sai kiertopalkinnon haltuunsa. Naisten paras oli Seija Seppälä tuloksella 28.

Tulokset:
Miesten sarja
1. Hannu Asikainen, RuG Espoo 32
2. Esa Hänninen, RuG Espoo 31
3. Antti Seppälä, VGS Vantaa 27
4. Håkan Sundman, PG Helsinki 25
5. Patrik Sundman, PG Helsinki 19
Naisten sarja
1. Seija Seppälä, RuG Vantaa 28
2. Päivi Hänninen, RuG Espoo 26

Himos Golf 06.08.1995

Kilpailu pidettiin pistebogey'na Himos Golfin lyhyellä 9 reiän kentällä Jämsässä SDXL:n kesäkokouksen yhteydessä. Miehet ja naiset pelasivat edelleen omissa sarjoissaan. Mukana oli 6 pelaajaa. Parhaan tuloksen kilpailussa teki Päivi Hänninen, jonka tulos oli hurja 49. Miesten paras oli Antti Seppälä tuloksella 43 ja näin Antti sai kiertopalkinnon haltuunsa.

Tulokset:
Miesten sarja
1. Antti Seppälä, VGS Vantaa 43
2. Hannu Asikainen, RuG Espoo 41
3. Esa Hänninen, RuG Espoo 37
4. Håkan Sundman, PG Helsinki 34
Naisten sarja
1. Päivi Hänninen, RuG Espoo 49
2. Seija Seppälä, RuG Vantaa 36

Ruukkigolf 07.08.1994

Ensimmäinen kilpailu pidettiin pistebogey'na Ruukkigolfin kentällä Pohjan kunnassa n. 100 km Helsingistä länteen. Miehet ja naiset pelasivat omissa sarjoissaan. Mukana oli 8 pelaajaa. Parhaan tuloksen kilpailussa tekivät Kaarina Sundman ja Matti Kaukonen, joiden tulos oli 36 pistettä ja näin Matti sai ensimmäisenä kiertopalkinnon haltuunsa.

Tulokset:
Miesten sarja
1. Matti Kaukonen, SaG Salo 36
2. Esa Hänninen, RuG Espoo 33
3. Hannu Asikainen, RuG Espoo 32
4. Antti Seppälä, VGS Helsinki 29
5. Håkan Sundman, PG Helsinki 26
Naisten sarja
1. Kaarina Sundman, PG Helsinki 36
2. Seija Seppälä, RuG Vantaa 31
3. Päivi Hänninen, RuG Espoo 25

GOLFIA PATTAYALLA GOLFIA CHIANG MAISSA
GOLFIA VIETNAMISSA
GOLFSIVU
KOTISIVU

[Golfia illalla]

Päivitetty viimeksi
09.01.2015
Copyright © 1999-2015
Esa Hänninen
ejh@diccons