ejh
Kotisivu Esittely Radiosivut Matkailusivut Golfsivut Ruukkigolf

Palautteen voit antaa
webmasterille.

EJH:n ESITTELYSIVU


YLEISTÄ

Esittelen tässä lyhyesti harrastuksiani ja sivujeni sisältöä.


GOLF

golfari Golfia olen harrastanut vuodesta 1989 lähtien vaihtelevalla menestyksellä. Kotiseurani on koko ajan ollut Ruukkigolf, joka sijaitsee Pohjan kunnassa läntisellä Uudellamaalla. Tärkeimmät tunnusmerkit omalle golfilleni ovat tasoitus 9.8 (kauden 2014 lopussa) ja se, että olen vasuri. 14.11.98 minut valittiin Ruukkigolf ry:n puheenjohtajaksi ja hoitelin tehtävää 9 vuotta. Vuoden 2007 lopussa luovutin tehtävän Ari-Pekka Lundénille. 1997 perustin seuralleni Ruukkigolfille omat nettisivut. Vuoden 2007 alusta Erkko Palmu uudisti sivut ja hoiti niitä. Nykyisin sivuja ylläpitää Ruukkigolfin toimisto.

Omille golfsivuilleni olen kerännyt Suomen golfseurojen www-sivut ja linkittänyt ne. Toinen golfsivu kertoo golfin pelaamisesta Pattayalla. DX-Golf on myös saanut oman sivunsa. Sieltä löytyvät tulokset vuosittain pidetyistä DX-kuuntelijoille tarkoitetuista golfkisoista. Lisää golfmatkakertomuksia löytyy matkailuosastolta . Thaimaassa on nyt viime aikoina käyty vuosittain ja lisäksi keväisin on tehty viikon golfreissu jonnekin päin. Kaikista löytyy oma matkakertomus. Hyviä katseluhetkiä!


RADIO

DX-kuuntelija Pitkäaikaisin harrastukseni on ollut kuitenkin DX-kuuntelu, jota olen harrastanut vuodesta 1965 lähtien. DX-maailmassa minut tunnetaan nimimerkillä EJH. Koko ajan olen ollut melko aktiivinen Suomen DX-Liiton jäsen. Olen ollut myös muutaman vuoden SDXL:n Liittohallituksen jäsenenä ja pariin otteeseen DX-clusiven päätoimittajana.

Lapin peditioneja olen tehnyt vuodesta 1972 suurinpiirtein joka syksy tai talvi. Nyt on tullut taukoa muutaman vuoden ajan muiden kiireiden vuoksi. Lappia varten olen muidenkin iloksi koonnut jenkkikuuntelijan "käsiaseeksi" Kuultavissa Olevat Jenkit-listaa, jossa ovat kaikki Suomessa kuullut ja melkein kaikki kuultavissa olevat jenkkiasemat, lyhyemmältä nimeltä KOJE. Havaijilaiset ovat omalla KOH-sivulla.

Samaan tarkoitukseen olen viime vuosina myös koonnut vastaavan listan meksikolaisista. Siinä ovat mukana kaikki tiedossa olevat meksikolaiset AM-asemat. Julkaisun nimi on KOMEX eli Kuultavissa Olevat Meksikolaiset. Vuoden 2008 aikana näitä KOH-, KOJE- ja KOMEX-sivuja alkoi ylläpitämään Tapio Kalmi.

Toimitin myös vuosikausia NA-uutissivuja Internetissä. Näitäkin sivuja hoitaa nyt Tapio Kalmi.

Tilastoja olen koko dx-urani ajan tehnyt innokkaasti. Nyt ne painottuvat oikeastaan vain keskiaaltoasemiin Oseaniasta, Pohjois-Amerikasta ja Meksikosta. Niistä ovat kuuluvuustilastot pdf-muodossa sivuillani.

Maaluettelo on nyt myös netissä. Tein sille sivut, kun sitä 2002 päivitettiin. Maaluetteloon teen päivityksiä aina tarvittaessa välittömästi.

RUUKKIGOLF

Ruukkigolf ry. Golfia harrastan sen verran innokkaasti, että olen mukana myös järjestötoiminnassa. Seurani on Ruukkigolf ry.. 9 vuoden puheenjohtajakauteni jälkeen olen jatkanut kilpailu- ja kenttätoimikuntien jäsenenä, sekä nykyisin OY:n hallituksen jäsenenä.

MATKAILU

holiday Matkailu on kuulunut lempiharrastuksiini 1970-luvun alusta lähtien - heti kun pääsin armeijasta ja sain pitempiaikaisen passin. Alkuun tein lomamatkoja DX-kuuntelun merkeissä ja sitten normaaleja seuramatkoja Eurooppaan ja lähialueille. Sitten rupesivat kaukomatkat kiinnostamaan enemmän ja kun alkuun pääsi, on suunnitelmia varastossa varmaan koko loppuelämäksi. Työmatkat ovat myös jonkin verran vieneet minua ulkomaille, välillä ihan eksoottisiin paikkoihin kuten Indonesiaan, Meksikoon, Japaniin ja Norilskiin Siperiaan.

Kun sitten golfharrastus iski, alkoi osasta ulkomaan matkoja tulla golfmatkoja. Ja mikäpä siinä, kun molemmat pelaamme ja mukavaa golfhenkistä matkaseuraakin löytyy helposti. Erilaisia golfmatkoja on tehty nyt parin matkan vuosivauhdilla ja mukaan pääsee katselemalla matkakertomuksia. Hyviä katseluhetkiä!

DICCON

Olen saanut koneinsinöörin koulutuksen Kuopion Teknillisessä Opistossa, josta valmistuin 1975. Pääosan työurastani tein laitossuunnittelijana ja yli puolet siitä omassa konsulttitoimistossa, jonka nimi oli DIC-Consults Oy. Meitä on siinä mukana kaksi työntekijää, lisäkseni Clas Österberg. Alussa 10 vuoden ajan mukana oli myös Tapio Malin, mutta hän siirtyi muihin tehtäviin jo aikaisemmin. Yrityksen toiminta lopetettiin 2015, jolloin jäimme eläkkeelle.

SUKUSEURA

Kiinnostustani esi-isiäni kohtaan kertoo se, että kuulun Vanhasen sukuseuran hallitukseen. äitini on syntyjään Viipurin läänin Pyhäjärveltä ja tutkimusten mukaan suvun kantaisä on Antreas Wanhain, joka on syntynyt 1630-luvulla. Olin aktiivisesti tekemässä suvun ensimmäistä sukukirjaa, joka valmistui 1995.

Isäni suvusta ei ole tehty tietääkseni mitään sukujulkaisua, vaikka sukua on kyllä tutkittu. Isäni on syntynyt Rautalammilla Savossa, jossa itsekin asuin lapsuuteni aina kouluikään saakka. Syntynyt olen Maaningalla ja koulut käynyt Siilinjärvellä, joten voin hyvin lukea kuuluvani savolaisten sankkaan joukkoon.

Oman sivun värkkääminen tästä aiheesta odottelee vielä kunnon inspiraatiota.

[Golfia illalla]

Päivitetty viimeksi
09.01.2015
Copyright © 1999 - 2015
Esa Hänninen
ejh@diccons.com